Centar za strane jezike Sinj

Sinjani među najuspješnijima na međunarodno priznatim ispitima iz engleskog jezika

Sinjski učenici 25 godina su u samom vrhu po uspjehu na međunarodno priznatim ispitima iz engleskog jezika. Ove godine 15 mladih Sinjana dobilo je diplomu Sveučilišta u Cambridgeu.

Sveučilište u Cambridgeu, odnosno njegov ESOL koji je specijaliziran za osmišljavanje i ocjenjivanje ispita iz engleskog jezika, djeluje još od 1913. godine. Njihovi ispiti jednaki su u cijelom svijetu, polažu se u istim strogo kontroliranim uvjetima u 140 zemalja, a na ispravljanje šalju u Cambridge.To im je stvorilo reputaciju najobjektivnijih i najprihvaćenijih ispita iz engleskog jezika. Godišnje ih polaže oko milijun kandidata.

Prema najnovijem izvješću Cambridge ESOL-a, hrvatski kandidati redovito pokazuju iznadprosječan uspjeh – ukupan prolaz 88 posto, a sinjski kandidati 91 posto što ih svrstava u sam svjetski vrh. Osim toga, sinjski učenici imaju i iznadprosječan broj najbolje ocijenjenih kandidata. Sve to govori da naše škole stranih jezika, među njima i Centar stranih jezika Sinj, kvalitetno pripremaju kandidate za takve ispite.

Podijeli

Sve informacije možete dobiti na: 095 903 3327 ili 099 472 0819

© 2019 - Polica privatnosti

WEB BY Insertioweb